Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els CDR tallen diversos punts de la ronda de Dalt i de la ronda Litoral
  • CA

Els accesos a Barcelona han patit diversos talls durant tot el matí. La Guàrdia Urbana ha reobert la circulació a mesura que s’acabaven les concentracions. Unes cinquanta persones han tallat poc després de les 6 del matí la Ronda Litoral (B-20) en tots dos sentits a l’altura de Montjuïc. La situació ha produït moments de certa tensió amb els conductors i els Mossos estan desviant el trànsit. Segons la Guàrdia Urbana, el trànsit ja està reobert en un carril en cada sentit, tot i que es mantenen les retencions. 

Segueix el minut a minut de les mobilitzacions.

Les protestes també afecten la Ronda de Dalt (B-10) a l’altura d’Esplugues per una concentració i a Cornellà. De moment la Guàrdia Urbana ha pogut reobrir el trànsit en un carril en sentit Llobregat, però romàn tancada en sentit Besòs a l’altura de la sortida 11.

Tampoc s’ha pogut circular per un tall a B-23 a Sant Joan Despí de sortida de Barcelona. Fora de Barcelona, els CDR han començat a les 5.00 a tallar carreteres i autopistes a Barcelona, ​​Girona i Tarragona, i a les 7.00 mantenien una desena de vies tallades, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Les mobilitzacions contra la celebració del consell de ministres a Barcelona han tallat l’AP-7 a l’altura de l’Ampolla en els dos sentits de la marxa, a Sarrià de Ter en sentit nord; i a Sils en direcció Barcelona, mentre que la C-16 a Manresa estava tallada en sentit sud, però ja ha estat reoberta.

Els talls de trànsit també han afectat a moltes altres carreteres catalanes. Hi ha hagut problemes de circulació en els dos sentits de la marxa la C-65 a Llambilles, la C-25 a Campllong, la C-58 a Vacarisses, la C-31 a Verges i la N-II a Figueres. Les protestes s’han fet cremant pneumàtics i, en el cas de la C-58 a Vacarisses, per un arbre que han tallat per impedir la circulació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa