Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Centenars d’estudiants buiden les aules per alertar de “l’emergència climàtica”
  • CA

Centenars d’estudiants s’han congregat aquest divendres al migdia a la plaça Universitat per sortir en manifestació fins a la plaça de Sant Jaume amb el lema “El capitalisme mata el planeta”. Convocats pel Sindicat d’Estudiants, els nois i noies han sortit al carrer en l’avantsala de la protesta d’aquest divendres a la tarda liderada per Fridays for Future, que a nivell mundial posa èmfasi en la cerca de solucions per a “l’emergència climàtica”.

[r:1]

“Hi ha mes plàstic que sentit comú”, “No hi ha planeta B” o “No hi ha futur sense planeta” són alguns dels missatges que els joves han escrit en les desenes de pancartes que han lluït i que han combinat amb crits com “Si el planeta fos un banc, ja l’haurien rescatat”.

Més notícies
Reunió amb Colau, xerrades i manifestació: així serà la jornada pel clima
Notícia: Reunió amb Colau, xerrades i manifestació: així serà la jornada pel clima
Comparteix
Barcelona se suma a la convocatòria mundial per exigir una resposta al canvi climàtic

Comentaris

  1. Icona del comentari de: LSO a setembre 27, 2019 | 15:29
    LSO setembre 27, 2019 | 15:29
    Está muy bien que os comáis una hamburguesa con envoltorio de papel en vez de plástico, pero investigad, el impacto ecológico de la hamburguesa, que os lo están ocultando, para proteger la industria alimentaria. (por no decir de la crueldad, animal) . Os sorprenderá, vuestra líder Greta, por si no lo sabéis es vegana ella y sus padres, hay un video de ella que lo explica, buscadlo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa