Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Campins vaticina que d’aquí 10 dies caldrà aprovar “mesures més estrictes”
  • CA

La cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Vall d’Hebron, Magda Campins, ha insistit que les restriccions que es posen en marxa aquest dijous “arriben massa tard” i ha augurat que quan passin els 10 dies de vigència caldrà posar “mesures més estrictes”. En declaracions a Catalunya Ràdio, ha assegurat que en 10 dies “frenar és difícil”, més tenint en compte que la situació als hospitals és “pitjor” que en la segona onada i a l’espera de saber els efectes totals del Nadal. Per això, ha afirmat que als hospitals ja es preparen per convertir-se “en gran part” en centres Covid.

D’altra banda, creu que seria un “error” tornar a tancar les escoles i veu amb bons ulls que es reprengui el curs dilluns, fent PCR al personal. “No considero en absolut que sigui necessari”, ha afirmat Campins en ser preguntada sobre les peticions d’alguns col·lectius de l’educació de no reobrir els centres. “Seria un error tancar les escoles pel perjudici que provoca i el poc risc que representa”, ha manifestat. Per últim, ha dit que el tancament d’escola només se’l plantejaria en situació de confinament domiciliari.

D’altra banda, ha destacat l'”entusiasme” entre els sanitaris per l’arribada de la vacuna. Campins ha explicat que es va vacunar dilluns i que la bona acollida entre els sanitaris “ha de donar molta confiança” a la ciutadania. Segons la doctora, els efectes secundaris són similars als que provoca la vacuna de la grip.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pau B. a gener 07, 2021 | 19:54
    Pau B. gener 07, 2021 | 19:54
    ¿Vacuna? ¿Y Usted dice ser médico? Llámelo por su nombre: terapia génica …

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa