Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Campanya veïnal per denunciar la degradació del Parc del Clot

L’Associació de Veïns del Clot-Camp de l’Arpa ha reunit aquest dissabte diversos veïns per recórrer junts el Parc del Clot i fotografiar la degradació que, segons diuen, pateix des de fa anys. La campanya ha estat organitzada en el marc de la Festa Major del barri, que va començar el passat 3 de novembre. L’entitat veïnal ha enviat al TOT Barcelona diverses fotografies que mostren la degradació i la brutícia que denuncien.

Per una part, diuen que la zona de gossos està deteriorada, que hi ha una part del parc on falta tota una filera d’arbustos, zones erosionades i sense vegetació des de fa anys, gespa “molt malmesa” des de fa temps, “brutícia que no es neteja” i residus de persones que visiten el parc, entre altres. “Al Districte de Sant Martí sembla que no li fa vergonya tenir el parc d’aquesta manera durant més de cinc anys”, denuncien des de l’Associació de Veïns del Clot-Camp de l’Arpa.

Diuen que el parc està cada cop més abandonat

Per part seva, el vicepresident de l’entitat veïnal, Miquel Catasús, insisteix al TOT Barcelona que el parc està cada cop més abandonat i que el gener del 2021 els veïns van fer una cadena humana per reivindicar la millora d’aquest espai. Per part seva, afirma, l’Ajuntament té la intenció d’arreglar alguns aspectes de vegetació i rec a partir de la pròxima primavera. Tot i això, el veïnat desconeix què s’arreglarà exactament i quan es farà, raó per la qual ha demanat celebrar una reunió amb l’Ajuntament.

D’altra banda, insisteix que les millores estructurals, com la zona de gossos o els espais erosionats, no s’arreglaran durant aquest mandat. La campanya d’aquest dissabte, indica, té l’objectiu de demanar que aquestes millores es facin, almenys, en el següent mandat. “No podem passar més anys en aquestes circumstàncies”, ha insistit Catasús.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa