Calen foc de matinada a una terrassa d’un bar del Raval

El local és freqüentat per la comunitat LGTBI i els Mossos desconeixen per ara si es tracta d'un atac homòfob

Uns desconeguts han calat foc aquesta dimecres a la matinada a la terrassa del bar Madame Jazmine, a la rambla del Raval. El local estava tancat quan el foc ha cremat les cadires, fetes malbé quan els responsables del local se les han trobat aquest matí. L’Observatori contra l’homofòbia ha condemnat l’incident, per tractar-se d’un establiment freqüentat per la comunitat LGTBI.

Els Mossos d’Esquadra han informat que els fets han succeït aquesta matinada. El cos ha explicat que desconeix fins ara si existeix una intencionalitat homòfoba darrere de la crema, que ha definit d'”episodi de vandalisme”.

Els Mossos no han rebut denúncia sobre els fets fins aquest dimecres a la tarda. Fonts de L’Observatori contra l’Homofòbia han apuntat al TOT Barcelona que els responsables del bar han contactat amb la Guàrdia Urbana per informar dels fets. L’Observatori -que, a l’espera de conèixer el succés amb més detall, no parla de moment d’atac homòfob– també ha traslladat l’incident a la regidoria de Drets de l’Ajuntament de Barcelona i s’ha posat a disposició dels responsables del local.

Més informació

Nou comentari