Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
C. Tangana actuarà al Palau Sant Jordi
  • CA

C. Tangana actuarà al Palau Sant Jordi. L’artista madrileny serà a Barcelona el 19 de febrer de l’any vinent, amb la seva gira ‘Sin cantar ni afinar Tour 22’. Les entrades encara no estan a la venda, però ho estaran a partir del pròxim dimarts 16 de novembre. Sigui com sigui, ja és oficial que el cantant serà al Sant Jordi.

‘El madrileño’, com també se’l coneix, cantarà les últimes lletres del seu nou disc, ‘El Madrileño’. En aquest sentit, s’espera que canti cançons com Demasiadas Mujeres, Tú Me Dejaste de Querer o Comerte Entera.

El primer concert serà el 29 de gener a Barakaldo. L’artista seguirà de gira, passant per ciutats com Màlaga, Saragossa, A Corunya, Madrid, Santo Domingo (República Dominicana), Buenos Aires (Argentina), Bogotà (Colòmbia) o Londres (Regne Unit), entre d’altres.

Baixa al Primavera Sound

L’anunci s’ha fet al mateix temps que aquest divendres s’ha sabut que C. Tangana serà baixa al Primavera Sound 2022 per “incompatibilitats d’agenda”.

L’edició del festival de música d’enguany serà la “més important de tota la seva història”, sostenen els organitzadors. Després de dos anys sense celebrar-se, prometen més música que mai, amb el retorn estrella del grup Antònia Font, que tornarà als escenaris, després que l’any 2013 es dissolguessin.

A la pàgina web de C. Tangana ja es pot veure el cartell del tour, així com el merchandising, que ja es pot comprar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa