Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
C. Tangana cancel·la els seus concerts del Primavera Sound 2022
  • CA

C. Tangana és baixa per al Primavera Sound 2022. L’artista, conegut com El madrileño, cancel·la la seva presència al festival de música, que se celebrarà del 2 al 12 de juny a Barcelona i Sant Adrià del Besòs.

A través d’una piulada a Twitter, el compte oficial del Primavera Sound ha confirmat que l’artista d’origen madrileny no participarà en l’esdeveniment. “Sentim informar que, per incompatibilitats d’agenda, els shows de C. Tangana previstos per Primavera Sound 2022 finalment no podran celebrar-se”, han informat. “Lamentem els inconvenients que aquests canvis puguin ocasionar”, han afegit.

Edició “més important de tota la seva història”

L’edició de l’any vinent serà la “més important de tota la seva història”, asseguren els organitzadors. Després de dos anys de silenci, a causa de la pandèmia del coronavirus, el 2022 el festival serà més llarg, amb 11 dies “ininterromputs” de música. Hi participaran més de 400 artistes d’arreu del món.

Un dels artistes estrella de la pròxima edició és el grup Antònia Font, que tornarà als escenaris actuant precisament al Primavera Sound, després que l’any 2013 es dissolguessin.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa