Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Busquen una noia desapareguda al mar a Barcelona
  • CA

Els Mossos d’Esquadra i Salvament Marítim busquen des d’aquesta passada nit una noia desapareguda al mar a la platja de Nova Icària i no va tornar, segons ha avançat betevé i han confirmat al TOT Barcelona fonts de la policia catalana. El 112 va rebre una alerta passades les 22.00 per avisar que feia unes tres hores que una noia havia anat a banyar-se i no havia tornat, ja que les seves pertinences encara estaven a la sorra.

Immediatament es va activar un dispositiu de cerca per intentar localitzar la noia. Almenys una embarcació i un helicòpter de Salvament Marítim, amb l’assistència dels Mossos, la Guàrdia Urbana i els Bombers, van sortir de nit a fer una primera batuda, però cap a la 1.30 es va suspendre per falta de visibilitat, segons testimonis presencials. Les tasques de rescat s’han reprès aquest matí amb l’ajuda d’una embarcació dels Mossos d’Esquadra, que de moment no han rebut cap denúncia de desaparició.

Un vehicle de la Guàrdia Urbana demana als banyistes que abandonin la platja de la Nova Icària, en una imatge d'arxiu / ACN
Un vehicle de la Guàrdia Urbana patrulla la platja de la Nova Icària / ACN

Estiu mogut

Aquest estiu ha estat especialment mogut a les platges de Barcelona. A principis d’agost dos agents dels Mossos d’Esquadra van rescatar una noia que també havia anat a banyar-se al mar de matinada i va estar a punt d’ofegar-se a la platja de la Barceloneta. Dos agents de paisà van sentir els crits d’auxili de la noia, que intentava nedar sense èxit cap a la sorra. A la vora de l’aigua hi havia un noi que els va dir que no sabia nedar i que no podia ajudar-la. Els dos agents es van treure la roba i van anar a rescatar-la en veure com s’enfonsava, exhausta després de tant d’esforç.

El mes de juny un home de 70 anys va morir ofegat a la platja de Somorrostro. Uns banyistes el van poder treure de l’aigua i portar-lo fins a la sorra, però els serveis d’emergència no van poder fer res per salvar-li la vida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa