Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos mossos salven una noia d’ofegar-se a la platja de la Barceloneta

Dos agents dels Mossos d’Esquadra van rescatar divendres una noia que estava a punt d’ofegar-se a la platja de la Barceloneta. Segons han informat fonts de la policia catalana, els fets van passar cap a la 1.30 de la matinada, quan dos agents de paisà van sentir crits d’auxili. Fins al lloc també s’hi va desplaçar una patrulla de paisà, que van veure com una dona intentava sense èxit nedar cap a la sorra. A la vora de l’aigua hi havia un noi que els va explicar que no sabia nedar i que no podia socórrer la jove. Tot seguit, dos agents, un uniformat i l’altre de paisà, es van treure la roba per saltar a l’aigua en veure que la noia s’enfonsava.

Segons va detallar ella mateixa, estava exhausta perquè havia nedat molta estona. Els dos agents van recuperar la banyista de sota l’aigua i la van col·locar en flotació i en posició de salvament fins a arribar a la sorra. Un cop fora, la van cobrir amb una manta tèrmica perquè semblava tenir símptomes d’hipotèrmia. La noia va agrair molt l’actuació dels agents, ja que s’havia empassat molta aigua i no hagués aconseguit arribar a la sorra. Amb tot, no va voler l’atenció del SEM, ja que assegurava que es trobava bé.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Uyuyui a agost 02, 2021 | 11:47
    Uyuyui agost 02, 2021 | 11:47
    Estás mossos merecen un reconocimiento .....y no pedradas como algunos jóvenes fascistas de la cup suelen tirarles..... Con el beneplácito de los demás partidos supremacistas indepes

Nou comentari

Comparteix