Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El bus turístic es reinventa per ensenyar els llums de Nadal als veïns
  • CA

Hi ha dos moments que marquen l’arribada de Nadal a l’imaginari de moltes persones. El primer, l’arribada del fred; el segon, l’encesa dels llums de Nadal. Havent descartat el primer, després d’haver viscut l’octubre més càlid dels últims anys, ens queda el segon. I per quart any consecutiu, el bus turístic de Barcelona es transformarà durant dos mesos per ensenyar als veïns de la ciutat l’enllumenat nadalenc.

El Barcelona Christmas tour ofereix un recorregut nocturn d’una hora i mitja de durada guiat en diferents idiomes. L’autobús passa pels espais més decorats de la ciutat, com ara el passeig de Gràcia, la basílica de la Sagrada Família, la Fira de Nadal i la Torre Glòries.

Històries i anècdotes del Nadal barceloní

Més enllà de veure els llums, la ruta també serveix per descobrir com és el Nadal a Barcelona. Però no l’actual, sinó el d’abans. El tour ‘turístic’ va explicant com neixen algunes de les històries i tradicions més arrelades a la ciutat. Per exemple, els Galets, que apareixen per primer cop al barri del Born. O l’origen de la rifa de Nadal o de l’Home dels Nassos.

La música també fa acte de presència durant la ruta. Això sí, és recomanable que els usuaris gaudeixin de les nadales, ja que el repertori complet té a veure amb música adient per aquestes dates. Tot plegat passa al sostre del bus, que compta amb imatges panoràmiques de l’entorn.

Com puc comprar l’entrada?

Per accedir a les rutes, caldrà comprar l’entrada a través de la web Hola Barcelona. Només els menors de 4 anys poden entrar de forma gratuïta. La resta ha de pagar 10€ fins als 12 anys, i 15€, a partir dels 13.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a novembre 26, 2022 | 17:52
    Anònim novembre 26, 2022 | 17:52
    El titular possa que es fà un descompte del 10% comprant on line però a l’intent a l’intentar fer la compra de les entrades ens demana un códig que no tenim,per tant ens cobra els imports sencers de les dues entrades. Que per cert per la gent de més de 65 anys sens tindría que fer descomptes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa