Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El bus turístic per veure els llums de Nadal, desbordat d’èxit pels barcelonins
  • CA

El Bus Turístic nocturn per l’enllumenat nadalenc ha passat dels dos autobusos al dia programats inicialment fins als cinc autobusos el cap de setmana passat. En concret, fins el cap de setmana passat el servei ha funcionat divendres, dissabtes i diumenges des del 29 de novembre i ha tingut 2.022 passatgers.

El darrer dia del servei serà aquest dissabte. Aquesta prova pilot, que rep el nom de ‘Barcelona Night Tour Christmas Lights’, permet fer un itinerari de 90 minuts per veure alguns punts d’interès com la Pedrera, la Casa Batlló la Sagrada Família o la catedral i conèixer les tradicions nadalenques catalanes a través de l’explicació d’un guia.
Un primer balanç abans de tancar el servei d’aquest dissabte apunta que un 90% dels passatgers ha estat públic local i un 10% públic visitant. Els busos han fluctuat entre els dos previstos inicialment i els cinc del divendres 27 de desembre, quan el servei va tenir la màxima afluència, amb 214 passatgers.

Les sortides es fan a les vuit del vespre des de la Plaça Catalunya des de la parada de Barcelona Bus Turístic. Una persona informadora de Turisme de Barcelona comenta en català, castellà i anglès tot el recorregut. El preu del bitllet és de 15 euros per als adults i 10 euros per als més petits, d’entre 4 i 12 anys.

Més notícies
Més llums al centre i un bus turístic, novetats del Nadal de Barcelona
Notícia: Més llums al centre i un bus turístic, novetats del Nadal de Barcelona
Comparteix
L'Ajuntament reforça l'enllumenat al centre per compensar l'impacte dels aldarulls d'octubre | Dagoll Dagom protagonitza l'encesa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa