Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Rebombori a TripAdvisor pel restaurant on van increpar una dona per una carta en català
  • CA

La polèmica sobre el gerent del restaurant Bo di Napoli de Barcelona que suposadament va increpar una dona per haver demanat la carta en català s’ha traslladat de Twitter a TripAdvisor. La coneguda pàgina de comentaris, que per ara tampoc accepta ressenyes en català, ha hagut de desactivar temporalment l’opció d’escriure opinions sobre el restaurant perquè estaven rebent “un gran volum d’opinions que no inclouen una experiència real a l’establiment”.

TripAdvisor no admet comentaris pel restaurant Bo di Napoli

TripAdvisor no admet comentaris pel restaurant Bo di Napoli

El divendres passat Noemí Llaveria, ex membre del secretariat de l’ANC, va denunciar a Twitter que el gerent del Bo di Napoli del carrer València 197 l’havia escridassada per demanar la carta en català, tal com fa sempre que menja fora de casa. Segons Llaveria, el responsable del restaurant li va dir que “tots els catalans haurien d’estar a la presó” i que “aquí falta Franco”. En poques hores la piulada havia corregut per les xarxes i s’havia començat a gestar un boicot contra l’establiment.

El propietari del restaurant, Dror Cohen, no va trigar en respondre i ha negat qualsevol discriminació cap a la clienta. En un post de Facebook assegura que l’incident “està gravat amb càmeres i no coincideix amb les mentides i les injúries” de Llaveria. Cohen també anticipa que anirà als tribunals per denunciar Llaveria i critica que s’hagin publicat articles sense contrastar la informació.

En resposta als comentaris de Cohen, la pròpia Llaveria s’ha mostrat “cansada” dels insults i les amenaces que rep des de que va denunciar cas i recorda que va ser el restaurant qui va crear un conflicte on no hi era. De fet, la pàgina web del restaurant es pot trobar en català i també asseguren tenir carta en català, cosa que feia innecessària la confrontació amb la clienta si, tal com defensa Cohen, se sent “indentificat amb el poble català”. 

Més notícies
Detingut un home a la Sagrada Família amb cinc carregadors de pistola
Notícia: Detingut un home a la Sagrada Família amb cinc carregadors de pistola
Comparteix
Els Mossos d’Esquadra haurien trobat una arma de foc al vehicle del sospitós, que seria un militar francès
A Barcelona hi ha 47 desnonaments cada setmana
Notícia: A Barcelona hi ha 47 desnonaments cada setmana
Comparteix
El nombre de llançaments s’ha reduït un 26,4% des del 2013, però el ritme de descens s’ha frenat els últims anys
Els jutjats de ronda Sant Pere busquen propietari després de dues subhastes fallides
Notícia: Els jutjats de ronda Sant Pere busquen propietari després de dues subhastes fallides
Comparteix
Els veïns de la Dreta de l’Eixample demanen a l'Ajuntament que compri l'edifici i el converteixi en habitatge assistit per a gent gran
Viure a Nou Barris també es posa impossible
Notícia: Viure a Nou Barris també es posa impossible
Comparteix
És el districte on els pisos de segona mà han crescut més i el tercer pel que fa als lloguers, només superat per Ciutat Vella i Sant Andreu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa