Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detingut un home a la Sagrada Família amb cinc carregadors de pistola
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta tarda un home de nacionalitat francesa que intentava accedir a la Sagrada Família amb cinc carregadors d’una pistola de 9 mil·límetres a la motxilla. Els agents han trobat una arma de foc al vehicle del sospitós i l’han detingut per tinença il·lícita d’armes, segons ha avançat La Vanguardia i ha confirmat el Tot Barcelona.

Eren les 17.00 quan un home ha intentat entrar al temple amb els carregadors municionats –és a dir, amb projectils a dins– i ha fet saltar el detector de metalls. Els vigilants de seguretat han trucat a la policia i uns agents de la Brimo presents a la zona ha respost. 

En aquell moment encara no li havien trobat l’arma, que ha estat descoberta durant el registre del seu vehicle. En tot moment l’home ha mantingut la calma i s’ha mostrat conciliador amb els agents, que volien assegurar-se que no es tractava d’un atemptat terrorista.

El detingut és un militar francès que està destinat al Sud de França i estava de vacances a Barcelona. L’home hauria estat fent pràctiques de tir el cap de setmana i hauria oblidat treure els carregadors de la motxilla. Els Mossos han corroborat la seva identitat amb la col·laboració de les autoritats franceses.

L’incident s’ha produït només dos dies després que un altre home de nacionalitat francesa xoqués contra una furgoneta de la Guàrdia Urbana que estava desplegada a la Rambla pel dispositiu antiterrorista. El detingut havia robat una furgoneta de l’empresa publicitària Clear Channel i poc després es va topar contra el vehicle policial. Igual que en el cas de la Sagrada Família, la hipòtesi de treball es que no es tractava d’una amenaça terrorista.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pepet de Vallmanya a desembre 31, 2018 | 01:47
    Pepet de Vallmanya desembre 31, 2018 | 01:47
    Molt estrany tot això. I a més m'ha dit que teia el número de sèrie de la pistola esborrat : això no és tant normal ....
  2. Icona del comentari de: Pere-perot a desembre 31, 2018 | 13:06
    Pere-perot desembre 31, 2018 | 13:06
    Lo més probable és que no vagi per iniciativa pròpia. Fóra interessant tenir més notícies de quin joc està embolicant aquest element

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa