Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Batlle començarà a Nou Barris les reunions amb tots els consells de seguretat dels districtes
  • CA

El PSC i especialment Albert Batlle, com a tinent d’alcaldia de Seguretat, continuen amb la directa posada. Seguint la línia d’actuació que els ha portat a dominar el relat i la projecció pública en les primeres setmanes del mandat en el govern de coalició amb Barcelona en Comú, els socialistes continuen posant l’accent en l’aspecte de la seguretat, que ja va ser un dels pilars de la seva campanya electoral i que sempre s’ha considerat el punt feble de l’executiu d’Ada Colau.

[r:1]

Amb aquest objectiu, i coincidint amb el cap de setmana en què el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, és alcalde accidental mentre Colau fa uns dies de vacances, l’Ajuntament ha anunciat aquest diumenge que Batlle començarà el 4 de setembre una ronda de reunions amb els consells de de Prevenció i Seguretat de tots els districtes. 

La primera reunió serà, precisament, a Nou Barris, el feu que el PSC va perdre el 2015 amb l’entrada amb força de Barcelona en Comú en la política i que ha recuperat en les eleccions municipals d’aquest any.

[r:2]

De moment, el tinent d’alcaldia ja ha demanat la convocatòria formal durant el mes de setembre dels consells de les 10 demarcacions territorials de la ciutat.

Els consells de Prevenció i Seguretat de Districte són l’òrgan on es comparteixen amb les entitats veïnals les dades sobre seguretat i on Batlle haurà d’explicar quins plans té per a cada àrea de la ciutat en aquest àmbit.

Segons l’Ajuntament, “els resultats del treball en aquests òrgans territorials es té en compte en les sessions del Consell de Seguretat Urbana de Barcelona, que celebra tres sessions ordinàries l’any (la primera quinzena de febrer, juny i octubre), mitjançant una sessió monogràfica o establint un punt fix en l’ordre del dia de les seves sessions”.

Més notícies
L’embranzida del PSC eclipsa els comuns en l’arrencada de mandat
Notícia: L’embranzida del PSC eclipsa els comuns en l’arrencada de mandat
Comparteix
Marató de relacions públiques i vistosos operatius de seguretat acaparen el relat del govern bipartit, sense el contrapès polític de l’alcaldessa
Els socialistes recuperen Nou Barris i els comuns pateixen un daltabaix de 10 punts
Notícia: Els socialistes recuperen Nou Barris i els comuns pateixen un daltabaix de 10 punts
Comparteix
ERC creix cinc punts en un districte sempre poc propici per a l'independentisme i el PP cau a plom

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa