L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa un servei de préstec de 300 tauletes electròniques a persones participants de programes ocupacionals, sobretot joves en atur o amb dificultats en trobar una feina, i d’altres col·lectius vulnerables. El servei de préstec de dispositius Chromebooks l’ha finançat el Comissionat d’Innovació Digital amb 100.000 euros i el gestionarà Barcelona Activa, que també ha destinat 33.300 euros a implantar la mesura.

Es preveu assignar temporalment un equip en cessió d’ús a les persones amb dificultats per seguir les activitats previstes en el programa o itinerari ocupacional en el qual participa. Els programes ocupacionals prioritaris per accedir al préstec de les tauletes, seran, entre altres, els Programes singulars per a joves en el marc de la Iniciativa europea de Garantia Juvenil, el Projecte Treball als barris i el Programa Passarel·les cap a l’ocupació i la inclusió laboral.

Aquestes 300 tauletes se sumen a les que des de l’àmbit educatiu la ciutat ha posat en mans dels l’alumnat en situació de vulnerabilitat o sense connectivitat. Aquesta iniciativa des de l’inici del confinament ha permès mobilitzar més de 5.000 tauletes en préstec entre la comunitat educativa.

Més notícies
Una sala interior d'una oficina del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) / ACN

L’atur baixa a Barcelona però segueix lluny dels nivells prepandèmia

Notícia: L’atur baixa a Barcelona però segueix lluny dels nivells prepandèmia
Comparteix
Tanca el segon trimestre de l'any amb 2.600 desocupats menys i una taxa d'atur del 12,15%
Notícia: L’atur baixa a Barcelona però segueix lluny dels nivells prepandèmia - Mobile
Seu de Barcelona Activa / JR

Els formadors d’aturats que l’Ajuntament fa fora: “No sabem qui farà la nostra feina”

Notícia: Els formadors d’aturats que l’Ajuntament fa fora: “No sabem qui farà la nostra feina”
Comparteix
La renúncia a renovar més de 100 tècnics escampa la incertesa sobre els plans ocupacionals de Barcelona Activa, on es crida a la vaga
Notícia: Els formadors d’aturats que l’Ajuntament fa fora: “No sabem qui farà la nostra feina” - Mobile

Nou comentari

Comparteix