Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona activa el pla d’emergències pel mal estat del mar i prohibeix banyar-s’hi
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha activat aquest divendres la fase d’alerta del Pla Bàsic d’Emergències Municipal pel mal estat del mar davant les previsions meteorològiques i l’increment de l’altura de les onades. En un comunicat, ha recomanat a la ciutadania que augmenti la precaució i eviti accedir a les platges, i ha recordat la prohibició d’accedir als espigons i d’entrar en l’aigua mentre oneja la bandera vermella, hissada en totes les platges.

El Pla Bàsic d’Emergència Municipal s’activa en fase d’alerta quan hi ha avís de mal estat de la mar, quan hi ha alta probabilitat d’ones de més de 2,5 metres i el litoral de la ciutat sofreix els efectes de la mar, convertint-se en un perill per a les persones o quan pugui provocar danys en el mobiliari.

L’advertiment pot afectar especialment en els barcelonins que fins i tot el cap de setmana passada seguien escollint les platges com un espai on esbargir-seen alguns casos saltant-se les normes sanitàries– davant les restriccions de sortir del municipi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa