Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els barcelonins es relaxen a les platges: grups de més de 6 persones i sense mascareta

Les bones notícies de l’última setmana –l’anunci de les vacunes contra el coronavirus i l’inici de la flexibilització d’algunes mesures a Catalunya– sembla que han enviat un missatge de relaxació als barcelonins. Com no es pot sortir de la ciutat, molts grups d’amics han optat per apropar-se fins a la platja i esquivar les restriccions habituals. S’hi han concentrat des de grups de més de 20 persones que beuen alcohol a la sorra fins a colles d’una desena de persones que seuen a parlar, simplement. Molts d’ells, a més, ho han fet sense mascareta de manera permanent.

Les colles d’amics són la principal població que ocupa la platja de la Barceloneta aquesta tarda / MMP

Tot i que en els punts d’accés a les platges hi ha agents de la Guàrdia Urbana, molts dels grups de gent que s’ha instal·lat a primera línia de mar han optat per retirar-se la mascareta. Aprofitant que encara no fa el fred habitual a finals de novembre, els barcelonins s’han desplaçat fins a la platja, deixant escenes de petites aglomeracions segons la zona.

La patrulla de la Guàrdia Urbana en un dels punts d’entrada a la platja / MMP

Dilluns està previst que comencin a relaxar-se les restriccions per la Covid-19 però en cap cas es contempla augmentar immediatament el nombre de persones permeses per grup–sis– o la circulació sense mascareta, segons la llei.

La platges del Poblenou també han tingut diversos grups d’amics com a protagonistes / MMP

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa