Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona encendrà els llums de Nadal el 22 de novembre amb una festa a la Verneda
  • CA

Els llums de Nadal de Barcelona brillaran a partir del 22 de novembre. L’enllumenat romandrà fins al 6 de gener i, com a novetat d’aquest any, s’encendran cada dia mitja hora abans que l’any passat. Ajuntament, Fundació Barcelona Comerç, Barcelona Oberta i Gremi de Restauració han acordat així abastar una mica més d’horari comercial. També es persegueix l’objectiu que en els dies ordinaris els llums s’apaguin abans, per fer-los més compatibles amb el descans dels veïns.

Així doncs, els llums s’encendran cada dia a les sis de la tarda. De diumenge a dijous s’apagaran a les onze de la nit, i els divendres i dissabtes, una hora més tard, a les dotze. En el cas dels dies extraordinaris, com els festius, hi haurà horari especial: la Nit de Nadal s’apagaran a la una de la matinada, el Dia de Nadal a mitjanit i per Cap d’Any i la Nit de Reis a les dues.

Festa d’encesa a la Verneda

L’acte oficial d’encesa dels llums nadalencs tindrà lloc a la confluència dels carrers Guipúscoa i Julián Besteiro, al districte de Sant Martí. L’argument municipal per ‘allunyar’ del centre la tradicional festa d’inici de la campanya comercial és “posar en valor” l’oferta i activitats dels 73 barris de la ciutat durant les dates nadalenques, més enllà dels eixos comercials més coneguts, segons s’indica des de l’Ajuntament. Serà el 22 de novembre a les set de la tarda i suposarà el tret de sortida tant a l’enllumenat com al programa d’activitats nadalenques als 10 districtes de Barcelona.

Finalment, comerciants, restauradors i consistori han acordat que l’enllumenat nadalenc s’estengui també a les zones comercials amb menys teixit econòmic i menys denses. L’objectiu compartit és ajudar a la promoció del comerç de proximitat, tant en els grans eixos comercials com en els barris menys cèntrics.

Més notícies
El petit comerç barceloní demana un Black Friday propi
Notícia: El petit comerç barceloní demana un Black Friday propi
Comparteix
Les associacions de Barcelona proposen buscar un dia per reivindicar la importància de les botigues de barri per enfortir el teixit veïnal
Els comerciants de la Diagonal es planten i no hi haurà llums de Nadal
Notícia: Els comerciants de la Diagonal es planten i no hi haurà llums de Nadal
Comparteix
L’associació Diagonal Barcelona denuncia que el proveïdor del servei ha fet fallida i vol obrir un debat de ciutat sobre l’enllumenat nadalenc

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa