Barcelona es prepara per una tercera nit de protestes

Nova concentració per protestar contra l’empresonament de Pablo Hasél

Barcelona es prepara per una tercera nit de protestes. Aquest vespre hi ha convocada una nova manifestació per denunciar l’empresonament de Pablo Hasél a les 19.00 a la plaça Tetuan. Les dues últimes manifestacions han acabat amb aldarulls, nombrosos detinguts i ferits –entre ells una noia que ha perdut l’ull– i desenes de comerços assaltats.

La segona nit d’aldarulls es va salvar amb almenys 12 detinguts a Barcelona i 10 ferits, sis ciutadans i quatre agents. El dia anterior ja s’havien produït dues detencions i una desena de ferits pels enfrontaments entre els manifestants i els antiavalots. També es van assaltar uns 40 establiments, la majoria entitats bancàries.

Un concessionari de cotxes situat a la Gran Via amb rambla Catalunya va patir desperfectes per l’acció d’un grup de vàndals. Prèviament, un altre grup de persones va entrar en l’hotel Mandarin del passeig de Gràcia, on també van causar desperfectes. Hi va haver un intent d’entrar a l’edifici de la Borsa de Barcelona, però els antiavalots ho van impedir.

Comentaris

  Bot 18/02/2021 10:36 am
  Soros and company
   Patufet 18/02/2021 1:14 pm
   PUTA ESPANYA
  vendetta 18/02/2021 10:35 am
  avui surt a pasejar el sr molotov no?????

Nou comentari