Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ataquen un concessionari de cotxes, un hotel i diversos locals durant els aldarulls
  • CA

Un concessionari de cotxes situat a la Gran Via amb rambla Catalunya, a Barcelona, ha sofert desperfectes per l’acció d’un grup de vàndals que hi han durant les protestes per l’empresonament de Pablo Hasel. Prèviament, un altre grup de persones ha entrat en un hotel del passeig de Gràcia, on també han causat desperfectes.

De la mateixa manera, diversos establiments de la zona han estat també atacats i saquejats per grups emparats en les protetes. Els Mossos d’Esquadra han disparat bales de foam per rebutjar el llançament d’objectes contundents i pirotècnics, i ha fet servir les furgonetes per dispersar manifestants i barricades amb contenidors i material d’obra incendiat.

La segona nit d’aldarulls es va salvar amb almenys 10 detinguts a Barcelona i set ferits, dos dels quals van ser traslladats a l’hospital. El dia anterior ja s’havien produït dues detencions i una desena de ferits pels enfrontaments entre els manifestants i els antiavalots. També es van assaltar uns 40 establiments, la majoria entitats bancàries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa