Barcelona es prepara per una nova jornada de protestes

Manifestació a la capital catalana per demanar la dissolució de la Brimo

Barcelona es prepara per una nova nit de protestes després de gairebé una setmana d’aldarulls que han deixat 67 detinguts i desenes de ferits. Els CDR han convocat una manifestació a les 19.00 a Arc de Trimof per reclamar la llibertat de Pablo Hasél i la dissolució de la Brimo, el cos d’antiavalots dels Mossos d’Esquadra que ha estat al centre de la polèmica aquests dies per les seves actuacions.

El col·lectiu Acabem la partida, que ha organitzat diverses protestes aquests dies, també s’ha sumat a la convocatòria. Els manifestants estan molt pendents de la climatologia, ja que el dia ha començat amb pluges a tota la ciutat i hi ha força probabilitats que s’allarguin durant tota la jornada.

Comentaris

  vendetta 22/02/2021 11:06 am
  avui plou y estareu ven mulladets mozos y el tarje pesa y os costa correr mes y estareu mes cansats de aki 15 dias no sou ni un 30 per cent de la brimo y llavors?????jajajajajaa ñamñam ens veiem als carrers avui si plou molt fort millor
  Ramon 22/02/2021 11:14 am
  Ara ho tenim senzill. Quan se'ns vulgui multar per incomplir alguna norma contra el virus o contra els cotxes, diem que som estalinistes que anem a trencar i cremar propietats públiques i saquejar propietats privades i problema resolt.
   vendetta 22/02/2021 11:18 am
   et respecto se ke ets independentistas pero et convido a baixar al carrer y u veus am el teus ulls y jutje despres
    Ramon 22/02/2021 11:57 am
    Jo només "surto al carrer" per causes nobles. Si demà per exemple es fa una convocatòria perquè Catalunya tingui representació pròpia en el Festival d'Eurovisió, no en tinguis cap dubte que hi seré.
     vendetta 22/02/2021 12:37 pm
     la llibertat es la mes noble de las causas, la de expresio la de autodeterminacio las indivuiduals y les colectivas totes es defensan al carrer si fa falta y aktes nanos son els nostres fills y u estan intentan deixa el sofa y mullat company

Nou comentari