Barcelona es prepara per a una nevada escampant sal pels carrers

Els serveis municipals preparen els barris de muntanya

La previsió de neu a Barcelona ha fet que l’Ajuntament hagi començat a escampar sal pels carrers per evitar les plaques de gel. Segons ha anunciat el consistori de la capital catalana a través de Twitter, els serveis municipals han distribuït 72 tones de sal en 113 contenidors perquè els veïns en facin ús en cas necessari. Van dirigides a les zones altes de la ciutat, barris de muntanya i centres sanitaris. A més, l’Ajuntament disposa de 700 tones més de sal per utilitzar si cal.

El pla municipal per emergència de neu i gel preveu la mobilització de 21 vehicles amb pala llevaneu i escampador de sal i vuit vehicles amb pala llevaneu, cadascun d’ells amb dos operaris. Si calgués, tots els equips de neteja amb aigua i alguns d’escombrada poden dedicar-se a repartir sal pels carrers.

En els últims dies la possibilitat de neu a Barcelona semblava que desapareixia, però de cara a demà la capital catalana podria tenir una nevada. Diversos experts han opinat sobre l’opció de neu a la ciutat i el TOT Barcelona ha recollit les impressions d’alguns.

Més informació

Nou comentari