Barcelona desplega 1.704 agents de la Urbana per fer complir el decret d’alarma

El primer tinent d'alcaldia, Jaume Collboni, no ha descartat que pugui augmentar el nombre d'agents

El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, ha anunciat aquest dilluns que l’Ajuntament de Barcelona ha desplegat a un total de 1.704 agents de la Guàrdia Urbana per a complir amb les mesures adoptades en el decret d’alarma davant el coronavirus.

En una entrevista a Espejo Público, el tinent d’alcaldia ha assegurat que en el primer dia laboral de confinament és fonamental per a la fiabilitat i la confiança dels ciutadans veure que les administracions fan decrets i que es compleix d’acord amb aquests.

Collboni ha recordat que patrulles de la Guàrdia Urbana ja adverteixen des de dissabte a les persones que hi ha al carrer que no es pot sortir ni interactuar, i que el diumenge s’han començat a precintar les platges, els parcs i els espais públics.

Ha assegurat que en la mesura que vagin sortint els decrets, se sancionarà: “Aquí no hi ha períodes de prova. Aquí ha d’haver-hi determinació, missatges clars, i que els ciutadans percebin que les autoritats estem treballant per a superar aquesta crisi”.

Segons han informat a Europa Press fonts municipals, el nombre d’efectius policials podrà augmentar segons la contingència que pugui sorgir, ja que l’activitat ha baixat i es poden derivar agents d’altres àrees.

Més informació

Nou comentari