Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Guàrdia Urbana fa tancar una botiga de souvenirs a Creu Coberta per incomplir el decret d’alarma
  • CA

La Guàrdia Urbana ha fet tancar aquest diumenge una botiga de souvenirs del carrer Creu Coberta, al barri d’Hostafrancs, per incomplir el decret d’alarma contra el coronavirus. Les restriccions anunciades la vigília pel president espanyol Pedro Sánchez estableixen que només poden obrir els comerços d’alimentació i productes de primera necessitat, així com algunes comptades excepcions –tintoreries, perruqueries, estancs, telecomunicacions…– per raons d’higiene o logística. 

Intervenció de la Guàrdia Urbana en una botiga de souvenirs de Creu Coberta que incomplia el decret d’alarma / Xavier Vilaró

Era l’únic establiment de l’entorn que s’havia aventurat a obrir aquesta tarda, explica al TOT Barcelona un veí de la zona, Xavier Vilaró, que ha vist la intervenció d’un cotxe patrulla de la policia local. Els fets s’han produït a dos quarts de set de la tarda, molt a prop de la plaça Espanya.

El comerç ha acabat denunciat i ha baixat la persiana en marxar els agents de la Guàrdia Urbana. Fonts municipals detallen que en aquests casos s’aplica el règim sancionador que preveu l’article 36.6 de la llei de seguretat ciutadana i s’acusa als amos del negoci de desobediència.

Aquest diumenge ha trascendit també el cas d’una botiga de la Barceloneta dedicada al lloguer de bicicletes a turistes, que també ha obert malgrat les restriccions. A més diversos bars i discoteques van incomplir dissabte l’ordre de tancament dictada divendres nit pel Govern català.

Més notícies
Denuncien que un local de lloguer de bicis a la Barceloneta continua obert malgrat el confinament
Notícia: Denuncien que un local de lloguer de bicis a la Barceloneta continua obert malgrat el confinament
Comparteix
En un tuit, l'associació de veïns 'Barceloneta diu prou' ha interpel·lat el regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa
Algunes discoteques i bars de Barcelona obren malgrat el confinament
Notícia: Algunes discoteques i bars de Barcelona obren malgrat el confinament
Comparteix
Els Mossos d'Esquadra han hagut de clausurar 209 locals d'oci nocturn

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa