Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona es troba entre les cinc millors ciutats europees del 2023

Barcelona torna a destacar en l’àmbit internacional. En aquest cas ho ha fet en el rànquing ‘World Best Cities’ de la consultora internacional Resonance Consultancy, on apareixen les que considera que són les 100 millors ciutats europees del 2023. L’empresa ha situat Barcelona en la posició número quatre, i a l’hora de decidir-ho ha tingut en compte les raons per les quals és atractiva per als emprenedors i els turistes. Alguns dels trets característics de la ciutat que han estat decisius són les seves platges, una arquitectura única on destaca el modernisme, l’espai que tenen els vianants, els seus parcs, les atraccions turístiques i els nivells d’ocupació, entre altres. Tot això fan que Barcelona sigui la ciutat de l’Estat millor considerada, per sobre de Madrid.

Abans de Barcelona es troba, al capdavant d’aquesta llista, la ciutat de Londres. La capital del Regne Unit és una de les ciutats del món que més empreses tecnològiques atrau, com TikTok i Instagram. A Londres la segueix París, on s’ha valorat, entre altres, la seva xarxa de carrils bici. En la tercera posició està Amsterdam i, després de Barcelona, figuren Suïssa, Madrid, Berlín, Roma, Basilea i Ginebra.

El fet que Barcelona ocupi ara la posició número quatre del rànquing de ‘World Besst Cities’, suposa un avenç. El passat mes de març es va saber que en el rànquing del 2022 de la mateixa consultora s’havia situat a la sisena posició.

Entre les 20 ciutats amb més competivitat

El 2022 Barcelona també es va mantenir entre les 20 ciutats amb més competitivitat global del món i entre les 25 primeres segons l’informe ‘Global Power City Index 2022’, de la fundació Mori Memorial. Resultats com aquests van servir l’Ajuntament per treure pit de la seva gestió de la ciutat. “Són una clara confirmació que estem anant pel bon camí i que tenim bones eines per sortir-nos-en i això ens permet seguir treballant amb una agenda que es confirma”, va dir en el seu moment la tercera tinent d’alcaldia, Laia Bonet.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Barceloní independentista a maig 02, 2023 | 12:31
    Barceloní independentista maig 02, 2023 | 12:31
    Com a Barceloní preferiria que el municipi de Barcelona no figures en rànkings de no sabem què i fos un lloc on s'hi visqués millor, que sigues tot més net, amb menys sorolls nocturns i diürns, amb menys locals comercials tancats arreu, amb més comerç de proximitat a tots els barris, amb uns preus de lloguer i compra d'habitatges proporcional als sous de la major part d'habitants, amb menys especuladors sense escrúpols que no compleixen l'article 47 de la sacra-constitució espanyola, amb més actes i activitats i infraestructures pensades per a les persones que hi viuen tot l'any i no solament per a "grups" que hi sojornen uns dies o hores... Seguim ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa