Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona farà un dispositiu especial per evitar botellons a la Mercè
  • CA

Barcelona prepara la segona edició de la Mercè en temps de pandèmia amb un ampli programa d’activitats que acabaran a les 00.30 i amb un ull posat als botellons nocturns, una de les grans preocupacions de l’àrea de Seguretat després dels incidents registrats després de les festes de Gràcia i Sants. “No volem que es repeteixin”, ha dit l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, durant la presentació de les festes.

Colau ha avançat que la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra preparen un dispositiu especial per evitar aglomeracions i festes quan s’acabin els actes de la Mercè, però ha matisat que els detalls es donaran a conèixer més endavant. Els aldarulls que es van produir durant les festes de Sants han fet saltar les alarmes al consistori, que ha proposat diverses alternatives com obrir l’oci nocturn o ampliar l’horari de les terrasses.

Obertura de l’oci nocturn

L’alcaldessa ha demanat al Procicat que es plantegi la reobertura de l’oci nocturn abans de la Mercè per evitar un efecte crida després de les activitats. Colau ha dit que entén la cautela del Govern, però ha recordat que les dades epidemiològiques estan “millorant molt” i ha reclamat una reobertura “no precipitada, però sí abans de les festes”. Per la seva banda, el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha reclamat “prudència”.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha de decidir si manté el tancament de l’oci nocturn després que hagi prosperat el recurs de la patronal Fecasarm. “Necessitem prudència. No vulguem córrer”. El conseller ha afirmat que cal “estabilitzar la baixada de contagis”, ha explicat Argimon, que ha reconegut que el sector ho està passant molt malament després d’un any i mig amb les persianes abaixades.  

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Colau, massa drogata a setembre 01, 2021 | 17:30
    Colau, massa drogata setembre 01, 2021 | 17:30
    Colau, els teus drogates, okupes i quinquis no van a locals, i encara no ho saps, amiga dels criminals?
  2. Icona del comentari de: Botellot i no pas betelló ni botellon a setembre 01, 2021 | 19:06
    Botellot i no pas betelló ni botellon setembre 01, 2021 | 19:06
    Botellot, abrigot, jerseiot, cullerot, casalot, tomacot mastegot, riuot, botifarrot... i així tot de derivats amb el sufix ot per a construir mots pejoratius per la seva grandària defectuosa Dic jo, vaja, que en català, els formem així aquests noms que expressen dimensions indegudes, de poca qualitat, barroeres
  3. Icona del comentari de: 'Botellon' = castellanada a setembre 01, 2021 | 21:28
    "Botellon" = castellanada setembre 01, 2021 | 21:28
    "Botellón" és una castellanada, imbècils ! A veure si algun dia llogueu algun becari que no sigui analfabet, per variar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa