Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una baralla acaba amb un home ferit greu per apunyalament al Paral·lel

El barri del Poble-sec (districte de Sants-Montjuïc) ha estat aquesta matinada escenari d’un succés. Tal com ha avançat El Caso i ha confirmat el TOT Barcelona a través dels Mossos d’Esquadra, a prop de les 3 de la matinada ha tingut lloc una baralla a prop de l’avinguda Paral·lel que ha acabat amb un home apunyalat. Els fets han tingut lloc, concretament, al carrer de Blasco de Garay. Quan els Mossos han arribat al lloc dels fets, no han trobat rastre dels presumptes autors. Només una persona ferida amb arma blanca. En aquests moments, els agents estan investigant els fets per tal de trobar els responsables i esclarir les causes de la baralla. De moment, no hi ha cap detingut.

Per part seva, El Caso també ha detallat que la víctima té antecedents. Tanmateix, ha indicat que abans que esclatés la baralla, es va apropar al bar per causes que es desconeixen i que es va enfrontar a uns altres homes. Aquests van respondre de manera violenta i, després, el van apunyalar. Els Mossos volen esclarir si els fets estan relacionats amb una temptativa de robatori o amb tràfic de drogues.

Un altre apunyalament al Raval

El passat 8 de març, els jardins del Camp de Sant Pau del barri del Raval (districte de Ciutat Vella) van ser escenari d’un altre apunyalament. Tal com va avançar Metrópoli Abierta i va confirmar el TOT a través de fonts municipals, un intent de robatori amb violència va acabar amb un apunyalament. La víctima, van afegir les fonts municipals, va resultar ferida d’arma blanca i, per part seva, l’autor va ser detingut. Metrópoli Abierta va publicar un vídeo del moment posterior a l’apunyalament. Hi apareixien diversos agents de la Guàrdia Urbana reduint l’agressor i una multitud de persones observant el que estava succeint. La vida de la víctima no va córrer perill.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa