Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El baix preu d’aquest mític restaurant del Raval sorprèn alguns veïns

A molts veïns del barri del Raval els ha sorprès el cost del menú del mític restaurant Casa Leopoldo. Així ho han mostrat alguns usuaris a Twitter. Un veí, per exemple, destaca que “mai havia resultat tan barat dinar-hi” en un restaurant que està obert des de 1929, tal com s’anuncia a l’entrada del mateix local.

El motiu d’aquest canvi es deu al canvi dels propietaris de l’immoble, que han convertit l’establiment en un restaurant de menjar xinès que fa menús a 12 euros i mig entre setmana. Alguns usuaris no han empassat bé el canvi d’estil del restaurant i han criticat que l’establiment ja no serveixi cuina catalana.

Alguns usuaris no accepten el canvi

Un veí, lluny d’acceptar la nova realitat del responsable, ha culpat l’administració del canvi. En aquest sentit, es pregunta si “aquest és el valor que se li dona a la tradició, a la cultura i als llocs de tota la vida”. Alhora, critica que si el mític recinte no estigués al barri del Raval, el consistori mai hagués permès el canvi.

Aquest mateix usuari lamenta, en un llarg fil a Twitter, que el barri està “completament manipulat i estigmatitzat” i que la majoria de vegades ho és per culpa de “mentides”. I fa extensiva la critica a la resta de la ciutat: “Dona la impressió que ja no és només el Raval, sinó que tot Barcelona se’n va pel desguàs”.

Desapareixen negocis mítics

Alguns veïns han criticat el canvi que ha fet el restaurant Casa Leopoldo. L’espai ara té una segona vida i, de moment, ha evitat acabar com altres negocis del barri. Aquesta setmana, per exemple, el Raval ha vist com desapareixia Casa Alié, una merceria amb gairebé 90 anys, i la llibreria Medios, que després de 20 anys al barri també ha baixat la persiana.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Barceloní. a octubre 07, 2022 | 06:12
    Barceloní. octubre 07, 2022 | 06:12
    Trist, però cal reconèixer que els pas del temps és implacable. Voler mantenir segons quines maneres de fer és com voler seguir llaurant la terra amb una arada i un parell de bous. Aixó no vol dir que, tal com va les coses, no hagim de tornar a fer-ho.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa