Badalona tancarà les platges per Sant Joan per por d’una allau de barcelonins

L’Ajuntament de Badalona ha fet marxa enrere i finalment tancarà també les platges per la revetlla de Sant Joan. La decisió s’ha pres després que Barcelona anunciés el tancament del seu litoral i que, en les darreres hores, ho hagin fet també altres municipis de l’entorn metropolità.

El consistori liderat pel popular Xavier Garcia Albiol hagués preferit una “obertura coordinada” al conjunt de l’àrea metropolitana, segons ha explicat a l’ACN el regidor de Territori i Sostenibilitat, Dani Gràcia, que ha criticat la decisió “unilateral” de Barcelona: “Haurem de tancar per seguretat perquè sinó tothom vindria aquí i seria un risc”. Les guinguetes i restaurants del passeig sí que podran obrir i la restricció serà exclusivament a la sorra.

Més informació

Comentaris

    Josep Hay que ponerse la Mascarilla PONTELA PONSELA 12/06/2020 9:16 pm
    Ja era hora els Politics DE TOTS ELS PARTITS POLITICS Prenguesin DECISIONES IMPOPULARES Quels poden hasta perjudicar , pel be de tots i totes . PER LA Seguratat de la Gent ARA AIXO DONEN MOLTA FEINA I MOLTA RESPONSABILITAT A LES POLICIAS Seran aquestas les que tindran que vejilar ningu se acosti a la PLATJA . PERO BEN FET fer politicas valentes JA ERA HORA

Nou comentari