Augment significatiu de contagis a tres districtes de Barcelona

Nou Barris, Gràcia i Eixample registren un increment destacat de positius

L’última setmana a Barcelona ha portat, com arreu de Catalunya, un augment de contagis de Covid-19. Dades del departament de Salut mostren que tres districtes de la capital catalana, Nou Barris, Gràcia i Eixample, han registrat un increment destacat de positius. Eixample va ser el districte que més casos va sumar la setmana passada –del 19 al 25 d’octubre– respecte de l’anterior –del 12 al 18 d’octubre–, passant de 664 a 874.

Gràcia també va acabar la setmana passada amb més contagiats que l’anterior. Així, Salut xifra en 347 els positius al districte gracienc la setmana passada, quan la setmana anterior n’hi havien 239. Nou Barris va comptabilitzar 85 casos més –de 472 a 557–.

Amb tot, alguns districtes van registrar menys casos d’una setmana a l’altra. Va ser el cas de Ciutat Vella, que va passar de 399 a 329, i de Sant Andreu, que va comptabilitzar 344 casos del 19 al 25 d’octubre quan la setmana del 12 al 18 d’octubre en tenia 372.

En el cas de Sants-Montjuïc la situació la setmana passada era pràcticament la mateixa que l’anterior, com també va passar a Les Corts. En canvi, Horta-Guinardó, Sant Martí i Sarrià-Sant Gervasi van incrementar en contagiats, tot i que de forma més lleu que a Nou Barris, Gràcia i Eixample.

Més informació

Nou comentari