Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aturen un cotxe amb la ITV caducada i una olor destapa un altre delicte
  • CA

Quan uns agents de la Guàrdia Urbana van aturar un cotxe perquè tenia la ITV caducada, segurament no esperaven que farien unes troballes encara més preocupants. Tal com va informar aquest dimarts el cos de policia barceloní a través de Twitter, tot va començar quan durant la identificació del conductor i de l’altre ocupant del vehicle van notar una forta olor de marihuana. En escorcollar el turisme, van confirmar les seves sospites: hi havia dues bosses amb més d’1,5 quilos de marihuana, una peça d’haixis i 850 euros en bitllets fraccionats. L’operació va acabar amb dues persones detingudes.

Un altre cas similar es va produir a finals de desembre. Els fets van tenir lloc al carrer de Pamplona, al districte de Sant Martí, on hi havia un cotxe aparcat i d’on provenia una forta olor de marihuana. L’olor va fer que els agents s’acostessin fins al vehicle. Tal com va informar betevé, els sis ocupants del turisme van negar que hi hagués cap estupefaent en el seu interior. Però davant les seves sospites, els agents van registrar el cotxe i van trobar diferents drogues, entre les quals havia un centenar de pastillers d’èxtasis.

Troben un nadó abandonat al carrer

El succés més important (i força atípic) que es va conèixer aquest dimarts, el mateix dia que es va fer públic el primer que s’explica en aquest article, és el d’un nadó abandonat al carrer dins d’una motxilla. Els fets els va avançar el diari Ara i van tenir lloc al carrer de Begur del barri de Sants-Badal. Els Mossos d’Esquadra van tenir constància del nadó gràcies a l’avís d’un ciutadà.

Es van desplaçar fins a aquest punt del barri de Sants-Badal efectius del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) per atendre el nadó i després se’l va traslladar a l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues del Llobregat (Baix Llobregat).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa