Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Troben un nadó abandonat al carrer dins d’una motxilla a Barcelona
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han trobat aquest dimarts a primera hora del matí un nadó abandonat al carrer dins d’una motxilla a Barcelona. Segons ha avançat el diari Ara, la troballa s’ha fet pels volts de les sis del matí al carrer de Begur del barri de Sants-Badal, al districte de Sants-Montjuïc de la capital catalana, després de l’avís d’un ciutadà.

Efectius del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat fins al lloc dels fets per atendre el menor, que en un primer moment ha estat atès pels agents de la policia catalana desplegats, i l’han traslladat a l’Hospital Sant Joan de Déu de la ciutat veïna d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat).

La investigació policial continua oberta -tant l’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra com la policia científica hi estan treballant en aquests moments- i per ara no han transcendit més detalls sobre qui hauria abandonat el nadó a la via pública ni quan hauria tingut lloc aquest abandonament. Pel que fa a l’estat de salut l’infant, les darreres informacions apunten que es trobaria estable i que el seu estat d’afectació pel fred seria lleu.

Aquest succés ha tingut lloc en una de les nits més fredes de la temporada d’hivern a la ciutat, on inclús s’ha vist nevar en punts de la part alta de la capital catalana. El nadó ha estat abandonat en el replà d’una entitat social del barri, que a aquelles hores del matí estava tancada. Segons informa El Periódico, els Mossos d’Esquadra no descarten que el cas pugui acabar sent instruït com un delicte d’homicidi en grau de temptativa, tenint en compte l’alt risc que suposava abandonar en menor en les condicions meteorològiques especialment extremes que s’han donat aquesta nit a la capital catalana.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Barceloní a gener 24, 2023 | 11:16
    Barceloní gener 24, 2023 | 11:16
    No trobo cap paraula prou forta per a qualificar aquest acte.
  2. Icona del comentari de: Josep a gener 24, 2023 | 11:44
    Josep gener 24, 2023 | 11:44
    Quina mena de mara ha de ser, que faci aquesta brutalitat. No. Anem pas bee!!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa