Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un atropellament obliga a interrompre el servei dels FGC
  • CA

La circulació dels trens dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de la línia Barcelona-Vallès s’ha interromput aquesta tarda a les 18 hores a causa d’un atropellament. Concretament, s’ha alterat el servei entre les estacions de Gràcia i Muntaner de la línia L6 i les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell).

Més enllà d’interrompre’s la circulació dels trens, l’incident també ha provocat que els Mossos d’Esquadra, els Bombers i el Sistema d’Emergències s’hagin desplaçat fins al lloc dels fets. D’altra banda, els trens de l’L7 (Avinguda del Tibidabo) i l’L12 (Reina Elisenda) han continuat funcionant amb normalitat. L’incident ha acabat a les 19 hores, quan s’ha restablert tot el servei.

Fa quatre dies, es va viure un matí ple d’afectacions als FGC

Fa quatre dies, es va produir un altre incident als FGC. Durant el matí del passat dijous, els usuaris del transport públic van haver de conviure amb diferents afectacions provocades per una triple avaria. El servei es va tallar durant uns minuts i es van produir importants retards i aglomeracions en algunes estacions. Tal com va comunicar betevé, una de les avaries es va produir a l’estació de Sarrià, la segona a un tren que es trobava a Sant Cugat del Vallès i la tercera també a Sarrià. Pel que fa als retards i les aglomeracions, diversos usuaris que van viure aquell matí d’afectacions, van publicar fotografies i vídeos a les xarxes socials per tal de queixar-se de la situació que estaven vivint.

Després de l’incident d’aquest dilluns i el del dijous passat, els FGC poden provocar més afectacions. Es preveu que les obres de perllongament de la línia L8 provoqui diverses afectacions al trànsit durant aquest mes d’octubre i novembre. Concretament, aquests tindran lloc en diferents punts de la Gran Via de les Corts Catalanes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa