Atrapen quatre lladres que fugien a França després d’agredir dues noies

Van convidar les joves a la seva habitació d'hotel per robar diners

La festa va acabar a la seva habitació d’hotel cap a les 7 de la matinada d’ahir. El final d’una nit de marxa a Barcelona havia de ser allà, on quatre joves d’entre 19 i 21 anys van convidar tres noies al seu allotjament. El desenllaç de la vetllada va fer un gir quan les joves es van adonar que estaven amb uns lladres: un d’ells havia intentat robar els diners de la bossa de mà d’una d’elles. “Quan la noia va intentar impedir-ho la van colpejar violentament a la cara”, relaten els Mossos d’Esquadra.

No va ser l’única agressió dels lladres a les noies, ja que una d’elles també es va endur un cop al nas quan intentava ajudar la seva amiga, segons detalla la policia catalana. Tot seguit, els quatre joves van començar la fugida cap a França, el seu país d’origen, per l’AP-7. En paral·lel, les noies van sol·licitar ajuda a la recepció de l’hotel, que va informar el 112 dels fets.

I la persecució va començar. Mentre els quatre lladres fugien amb un cotxe de matrícula francesa, la informació donada per les víctimes i per testimonis va circular ràpidament entre totes les unitats policials dels Mossos. Tan ràpidament que, una hora més tard del robatori i les agressions, agents de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Metropolitana Nord van localitzar el vehicle dels fugitius a l’AP-7.

Els lladres encara es trobaven a Santa Perpetua de Mogoda quan agents de la policia de la Generalitat de Catalunya els van aturar i detenir. Els arrestats passaran a disposició judicial en les pròximes hores i serà un jutge qui decideixi si ingressen a presó provisional.

Més informació

Nou comentari