Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampen un lladre amagat al maleter envoltat de bitllets i resolen quatre robatoris
  • CA

Els Mossos d’Esquadra ha detingut quatre homes i una dona d’entre 29 i 41 anys i de nacionalitat romanesa implicats en almenys quatre robatoris amb força del tipus butró a Sants-Montjuïc. La policia catalana ha pogut relacionar els cinc detinguts amb els robatoris perquè el passat mes de març, durant un control policial, van aturar el cotxe dels lladres i un d’ells estava amagat al maleter envoltat de bitllets.

Els detinguts entraven per la força a la porteria d’un edifici, obrien l’habitació dels comptadors i perforaven la paret que comunicava amb el local al qual volien accedir per robar-hi. El grup, format per les cinc persones detingudes i dues més que tenen ordres de detenció, estan acusats de tres robatoris amb força i un quart en grau de temptativa que s’haurien comès els mesos anteriors al confinament.

El control decisiu

Els investigadors han pogut resoldre el cas gràcies al fet que el passat 15 de març, en un control de seguretat, els Mossos van identificar un vehicle sospitós, que va resultar ser el que feien servir els lladres per fugir del lloc dels fets. Un dels ocupants estava amagat al maleter, envoltat de bitllets i tapat amb una manta. També tenia diverses eines i restes de totxos i pols. Els agents van requisar-ho tot i va posar en alerta els seus companys, que van recuperar casos anteriors similars que no s’havien pogut resoldre.

A l’octubre la policia ja havia tingut un primer contacte amb alguns dels integrants del grup. El dia 3 cinc dels membres van ser identificats pels Mossos i un dels agents que hi va participar es va fixar en una ampolla de cava molt característica que portava un d’ells i que setmanes després es va saber que havia estat sostreta en un robatori comès el mateix dia de la identificació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa