Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Troben l’atracador que va clavar ganivetades a un farmacèutic
  • CA

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir el presumpte autor d’un intent de robatori que es va convertir en un episodi sagnant. Segons va avançar el TOT Barcelona divendres passat amb les imatges dels fets, un lladre va entrar a una farmàcia del barri de Montbau i, en trobar-se que el treballador de la botiga l’intentava reduir, va clavar-li una trentena de ganivetades mentre se l’intentava treure de sobre. Afortunadament, però, la punteria de l’atracador no era especialment bona i el farmacèutic va quedar ferit només de manera superficial. Així i tot, el lladre, que va perdre el casc que li cobria el rostre durant la batussa amb el treballador, va aconseguir fugir amb la moto que tenia aparcada a la porta. Cinc dies després, els Mossos l’han trobat i l’han arrestat acusant-lo de dos delictes: robatori amb violència i intimidació i lesions.

Segons detallen fonts oficials dels Mossos d’Esquadra, es tracta d’un home de 27 anys, de nacionalitat espanyola, i amb un historial delictiu que arriba als 18 antecedents. Encara no ha passat a disposició judicial i la policia té la informació de quin serà el moment en què ho faci.

El cas va causar especial alarma per la brutalitat amb què l’home intentava clavar el ganivet al farmacèutic. Sense importar-li les càmeres de seguretat ni la presència de diverses persones a l’interior del negoci, el jove atracador va intentar ferir desenes de vegades amb una arma blanca el cos de qui l’intentava reduir. El farmacèutic, per la seva banda, no va fer cap cop ni tenia cap instrument a la mà. Simplement, sembla voler-lo contenir, segons les imatges.

El treballador va començar a ferir, especialment pels talls a les extremitats. Tanmateix, aquell mateix dia va rebre atenció hospitalària i va poder tornar a casa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anonimus a setembre 02, 2021 | 01:22
    Anonimus setembre 02, 2021 | 01:22
    Ja te rao VOX del problema amb la immigració, en aquest cas, española

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa