Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Un atracador s’acarnissa a ganivetades amb un farmacèutic que es rebel·la
  • CA

Un farmacèutic del barri de Montbau s’ha trobat aquest matí una situació de violència extrema. Un individu ha entrat al seu negoci cobrint-se la cara amb un casc de moto i un ganivet a la mà. Després d’uns primers moments d’entrega de diners, el treballador s’ha acostat al lladre que pretenia acumular més botí en una altra habitació i l’ha intentat interceptar. L’atracador, però, s’hi ha tornat i ha acabat clavant-li una trentena de ganivetades abans de fugir sense cap mena de recompensa, tal com es veu en dos vídeos als quals ha tingut accés el TOT Barcelona. Segons ha sabut aquest diari, també, el professional a càrrec de la farmàcia, contra tot pronòstic, està fora de qualsevol gravetat. El més rellevant que li consten són ferides lleus al braç.

Tot el succés s’ha produït en un minut i mig. L’atracador ha aparcat la seva moto a la porta de la farmàcia, s’ha baixat i ha entrat al negoci sense importar-li que hi hagués fins a quatre persones en aquell moment. Amb amenaces i un ganivet a la mà, ha fet passar tres dels presents a una habitació adjacent al vestíbul de la farmàcia. Mentrestant, ha reclamat els diners de la caixa a l’encarregat de la botiga. El treballador, inicialment, ha obeït i ha tret tot el contingut de la caixa per introduir-lo en una bossa de plàstic.

El moment clau del succés s’ha produït quan el farmacèutic s’ha apropat per darrere a l’atracador, que s’estava endinsant en l’espai contigu, i l’ha intentat reduir a la força. És en aquest moment que ha començat un forcejament entre els dos protagonistes. Davant d’això, el lladre ha iniciat un atac constant amb el ganivet que duia. Ha clavat desenes de ganivetades al treballador, que no el deixava anar. De fet, l’atracador només se n’ha pogut escapolir quan ha perdut el casc que li protegia la identitat. Aquest estira-i-arronsa es pot apreciar en aquest segon vídeo.

Amb tot, el treballador de la farmàcia ha començat a sagnar per diverses vies, fruït de l’atac del lladre. Així i tot, aquestes ferides s’han quedat en un ensurt sense afectacions vitals.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per enxampar el lladre.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Fina Bancells a agost 27, 2021 | 21:43
    Fina Bancells agost 27, 2021 | 21:43
    On és la gent que s'havia ficat en aquesta habitació? No surt al segon vídeo
  2. Icona del comentari de: Pobre Barcelona amb la bruta Colau a agost 28, 2021 | 06:47
    Pobre Barcelona amb la bruta Colau agost 28, 2021 | 06:47
    Colau, importació de quinquis, drogates, assassins i okupes. Barcelona amb la Colau es un femer de merda, com ella
  3. Icona del comentari de: fat boy a agost 28, 2021 | 19:54
    fat boy agost 28, 2021 | 19:54
    Es una pobra victima de la societat. El farmaceutic vull dir.
  4. Icona del comentari de: José a. Cyadras a agost 28, 2021 | 22:29
    José a. Cyadras agost 28, 2021 | 22:29
    Si ara aquest lladre, assessì se l'agafa, s'el mata i tranquilament es diu per la tele que es fará el mateix a la resta, la cosa s'acaba. Si a més son de fora , tota la seva familia fora del pais, s'incuaten de las seves pertinences i es donen al perjudicat. Tema resolt, però no hi ha pebrots per a fer-ho i aixì ens va.
  5. Icona del comentari de: Tripartit no, gràcies a agost 29, 2021 | 21:56
    Tripartit no, gràcies agost 29, 2021 | 21:56
    ... Home, si el farmacèutic es va resistir a l'atracament, es pot considerar un acte de racisme i fins i tot d'odi. Haurà d'indemnitzar l'atracador i pagar-li una navalla nova si es va despuntar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa