Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Arriba a Barcelona un mercat de més de 5.000 m² amb vistes al mar
  • CA

A Barcelona l’espera el 2024 una novetat important dins del món dels mercats: el Time Out Market. Es tracta d’un mercat que reunirà dues de les coses que més agraden als barcelonins: gastronomia i cultura. Per gaudir-ne hi haurà a l’espai reconeguts xefs, 14 cuines, bars, escenaris per a esdeveniments, un estudi de ràdio i una terrassa amb vistes a la ciutat i el mar.

La idea és que es trobi al Port Vell i que obri les portes durant el primer semestre del 2024. Un altre tret a destacar és el seu espai: serà d’un total de 5.250 metres, i la seva gestió serà local. D’altra banda, és important saber que el projecte compta amb un ampli recorregut. Els seus orígens es remunten al 2014, a la ciutat de Lisboa, quan va fer les seves primeres passes. A la ciutat portuguesa la van seguir Miami, Boston, Chicago, Nova York, Montreal i Dubai.

Time Out Market també té ganes de mirar al futur. Té la previsió d’arribar a ciutats com Porto, Ciutat del Cap i Vancouver, entre altres. Pel que fa a Barcelona, és la primera ciutat de l’Estat i el segon d’Europa on obra Time Out Market.

També va arribar a Barcelona el mercat de tot a 1 euro

Un altre mercat va destacar per sobre de la resta, però per motius diferents: tot costava 1 euro. Es tracta del Booom Market de roba de segona mà, que va acollir la Nau Bostik, situada al barri de la Sagrera, els passats mesos de novembre i desembre. L’entrada del mercat, organitzat per Two Market, tenia un preu de 2 euros, la qual cosa vol dir que tothom qui volgués podia muntar-se un pla de cap de setmana per només 3, 4 o 5 euros (segons la quantitat de roba que cada persona s’emportés a casa).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa