Arresten dos ultres de la protesta de Sant Jaume perquè tenen prohibit anar a manifestacions

Els Mossos d’Esquadra han informat de la detenció de dos ultres que havien assistit a l’acte de Vox i concentració posterior a la plaça Sant Jaume aquest migdia. La policia catalana els ha arrestat, segons ha detallat a través de Twitter, perquè tenen prohibit assistir a manifestacions. Tots dos han trencat l’ordre judicial que els ho impedeix i, per això, han estat detinguts.

Comentaris

  Doctor StrangeAvispado Desembre 06, 2020 | 22:12
  Aquests dos detinguts son el Gonzalo Fatxa Segurata i el Lluisquenosenrecordadequieselseuparedetanshomesquesortiendelhabitaciodelasevamare?
  Teix Desembre 07, 2020 | 08:38
  Ahir va ser el dia de la Constitució. Cada any en quedem menys que vàrem viure aquells moments que han passat a la història com d’esperança per a molts, bona voluntat de diàleg “pares” que hi van treballar sota enrenous de fons i sorolls de sabres per si de cas els catalans... Va néixer només embastada i mancada de definició al albir de les interpretacions dels governs, que la van prostituir molt aviat. Havia d’unir i ho és d’enemistats i odis...
   Observador Desembre 07, 2020 | 09:00
   Constitució que jo non vaig votar, tot i ser membre de la mesa electoral. Me'n vaig haver d'escoltar de tots colors. Ara em diuen que tenia raó. Be, però, ara ja no serveix de res adonar-se del immens error.

Nou comentari

Més notícies
Línia policial a l'entrada de Sant Jaume / Adrià Lizanda

VÍDEOS | Cops de porra i llançament d’ous a Sant Jaume per l’acte de Vox

La presència de Santiago Abascal a la plaça provoca la resposta dels antifeixistes
Josep Bou (PP) i Paco Sierra (Cs) amb la insígnia de la Legió espanyola / Ajuntament de Barcelona

La insígnia de la Legió espanyola es cola al ple de Barcelona

Josep Bou (PP) i Paco Sierra (Cs) la llueixen per reivindicar una declaració institucional que no ha prosperat per manca de suport