Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Anuncien un estudi amb cuina, bany i un llit distribuïts en només 15 m2
  • CA

Si els Reis d’Orient haguessin d’entrar en aquest pis anunciat a Idealista del barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, al districte de Ciutat Vella, ho tindrien difícil. La raó és simple. Tot allò que, en principi, necessiten totes les persones per viure amb un mínim de dignitat està distribuït en només 15 m2: una cuina, un bany, un lavabo, una petita taula per menjar o treballar, una finestra exterior i un llit, que es troba sobre un armari (alguna cosa havia d’anar sobre una altra perquè les xifres quadressin). Pel que fa al preu, l’immoble costa 550 euros al mes.

Veure tot el que hi ha en aquest habitatge, situat al carrer de Cortines, fa entendre que no hi ha prou espai per viure amb comoditat. De fet, seria fàcil patir claustrofòbia. El que sí que té, però, és que està ja ve amb mobles incorporats i està reformat (alguna avantatge havia de tenir viure en 15 m2).

Un pis amb ascensor a la cuina

Un altre pis amb característiques molt precàries és el que es va anunciar a finals del passat mes d’octubre al portal immobiliari Housfy. El que més cridava l’atenció és que, apart de ser de només 45 m2, es venia per 185.000 euros. Això no és tot. Només tenia un dormitori i un bany i l’ascensor estava a la cuina, la qual cosa permetia accedir al pis directament des de l’escala.

Aquesta oferta la va denunciar el compte de Twitter que fa paròdia d’anuncis d’habitatges de Barcelona i Madrid, El Zulista. Tanmateix, des del Zulista es va burlar de les seves particularitats. “Bona nit! Avui us portem un cau loft a Barcelona amb ascensor a la cuina! No et perdis ni un segon i atraca la nevera mentre es tanca la porta de l’ascensor. Ideal per a veïns tafaners”, van exclamar al post de Twitter.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa