Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Demanen 185.000 euros per un pis amb un dormitori i ascensor a la cuina
  • CA

El compte de Twitter que fa paròdia d’anuncis d’habitatges, El Zulista, ha publicat que el portal immobiliari Housfy ha posat en venda un pis de només 45 metres quadrats per 185.000 euros. Només hi ha un dormitori i un bany. Això, però, no és tot. El pis, que està situat al carrer d’En Roig (Ciutat Vella), té un ascensor a la cuina, que permet accedir al pis directament des de l’escala.

Des del Zulista, s’han burlat de les característiques d’aquest anunci. “Bona nit! Avui us portem un cau loft a Barcelona amb ascensor a la cuina! No et perdis ni un segon i atraca la nevera mentre es tanca la porta de l’ascensor. Ideal per a veïns tafaners”, han exclamat al post de Twitter.

Demanaven 70.000 euros per un pis de 13m2

Un altre anunci que va cridar l’atenció es va veure al portal immobiliari Idealista. Es demanaven 70.000 euros, quan el pis tenia només 13m2 i una habitació, un menjador, una cuina i un bany “complet”. Per justificar els pocs metres de l’immoble, que es trobava al barri del Poble-sec (Sants-Montjuïc), es venia en el portal com un “immoble funcional a reformar a Barcelona ideal per a parelles”. En les fotos de l’anunci, a més, es podia veure que hi havia molt poc espai per seure al wàter, la dutxa era molt petita i no hi havia espai per a armaris, com era d’esperar.

Pel que fa a la relació dels barcelonins i l’habitatge, un estudi d’Idealista va alertar aquest dilluns que els veïns de la ciutat inverteixen el 58,4 % del seu salari a pagar el lloguer. La diferència respecte al setembre del 2021 és grossa, ja que llavors destinaven el 36,1 %. Això vol dir que, mentre l’any passat invertien poc més d’una tercera part, ara destinen gairebé dues terceres parts.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: LLuis a novembre 01, 2022 | 18:03
    LLuis novembre 01, 2022 | 18:03
    Poden demanar el què vulguin, aquest pis és invendible. És més, dóna la impressió que l'han tret a la venda per generar comentaris i reacció social .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa