L’antiga marisqueria Casa Darío, tancada després de mig segle al carrer del Consell de Cent, 256, ha reobert aquest dilluns, 1 de juliol, com a restaurant japonès. L’establiment s’ha convertit en el negoci més gran que té el Grupo Nomo. Amb més de 500 m² quadrats distribuïts en dues plantes, disposa d’espai per a 120 clients.

En la seva pàgina web, el grup de restauració informa que el nou restaurant compta amb una brasa japonesa, que només es pot provar en aquest local, i una zona de cocteleria. El Grupo Nomo va obrir el primer negoci a Gran de Gràcia, 13, l’any 2007. I amb posterioritat, va ampliar amb locals a Major de Sarrià, 105; Diagonal, 617-619, i Madrazo, 135. També té establiments a Girona, la Costa Brava i Madrid.

Obert els set dies de la setmana

Tal com va avançar el TOT Barcelona el 26 de març passat, la cuina del restaurant va a càrrec del xef executiu del grup, Naoyuki Haginoya, mentre que l’interiorisme l’ha fet l’estudi de Ricard Trenchs. La carta és molt extensa i inclou tapes japoneses, entrants, arrossos i fideus, gyozas, tempura, planxa, brasa, uramakis, nigiris, i assortiment de sushi, entre altres plats. El local obre tots els dies, des de les 13.00 fins a les 16.00 hores, i des de les 20.00 a les 23.30 hores.

L’anunci de l’obertura del restaurant la va anunciar el mateix Grupo Nomo fa uns dies al seu perfil d’Instagram, amb un vídeo en el qual es pot veure com ha quedat la reforma de l’antiga marisqueria. El local es troba en un carrer convertit en un eix verd de l’Eixample després de la reforma impulsada pel govern d’Ada Colau.

Casa Darío, a Consell de Cent, el març passat, tancat / JORDI SUBIRANA

Casa Darío, obert el 1968

Casa Darío va aixecar la persiana el 1968, de la mà Darío Duro. Els primers anys, el negoci va funcionar com una tasca, que tenia entre la seva clientela estudiants i veïns de la plaça de la Universitat. Especialitzat en marisc, peix i carn, Casa Darío era propietat dels empresaris Abelardo Riazor i Leopoldo Claveria i sobretot destacava per disposar d’uns productes de primera qualitat. Entre alguns dels plats que s’hi podien menjar hi figuraven percebes de l’Atlàntic, cocido gallec, cloïsses a la marinera, pop a feira, petxines de pelegrí al forn, braó de porc amb grelos i xoriço gallec, llagosta del cantàbric, caldo gallec i lluç de Celeiro.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Carla a juliol 08, 2024 | 09:19
    Carla juliol 08, 2024 | 09:19
    Hola, nos ponemos en contacto desde el departamento de prensa porque creemos que Barcelonanoticies podría tener buena recepción en los medios de comunicación. Me interesaba explicarte esta propuesta porque la mención por parte de los periódicos digitales ayuda a potenciar el posicionamiento en buscadores y mejorar la reputación de las marcas, para que puedan proporcionar mayor credibilidad y confianza. Si te parece interesante, podría contactar para que este mes pudierais recibir hasta dos publicaciones sin coste. ¿En qué teléfono podría localizarte?
  2. Icona del comentari de: Paula a juliol 08, 2024 | 10:17
    Paula juliol 08, 2024 | 10:17
    Hola, nos ponemos en contacto desde el departamento de prensa porque creemos que Monbarcelona podría tener buena recepción en los medios de comunicación. Me interesaba explicarte esta propuesta porque la mención por parte de los periódicos digitales ayuda a potenciar el posicionamiento en buscadores y mejorar la reputación de las marcas, para que puedan proporcionar mayor credibilidad y confianza. Si te parece interesante, podría contactar para que este mes pudierais recibir hasta dos publicaciones sin coste. ¿En qué teléfono podría localizarte?
  3. Icona del comentari de: Julia a juliol 08, 2024 | 10:36
    Julia juliol 08, 2024 | 10:36
    Hola, nos ponemos en contacto desde el departamento de prensa porque creemos que Monbarcelona podría tener buena recepción en los medios de comunicación. Me interesaba explicarte esta propuesta porque la mención por parte de los periódicos digitales ayuda a potenciar el posicionamiento en buscadores y mejorar la reputación de las marcas, para que puedan proporcionar mayor credibilidad y confianza. Si te parece interesante, podría contactar para que este mes pudierais recibir hasta dos publicaciones sin coste. ¿En qué teléfono podría localizarte?

Respon a Carla Cancel·la les respostes

Comparteix

Icona de pantalla completa