Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Allau de crítiques a la comissària del I Festival de Cultura Txarnega de Barcelona
  • CA

L’escriptora i periodista Briggitte Vasallo ha rebut una allau de crítiques a Twitter després de presentar el I Festival de Cultura Txarnega de Barcelona, que se celebrarà a la Fabra i Coats el pròxim 13 d’abril i del qual n’és la comissària. Vasallo assegura haver rebut nombrosos “insults” i ha anunciat que fins després del festival no gestionarà el seu compte de la xarxa social.

En la piulada on anunciava la seva marxa temporal de Twitter, Vasallo també denunciava que molts comentaris que li han fet arran de la presentació del festival es deuen al “mansplaining” i a les actituds masclistes de molts usuaris, fet que també li ha valgut nombroses crítiques per banalitzar el terme i perjudicar la lluita feminista.

Aquest mateix dimarts Vasallo ha publicat un article a la revista Crític on mostra la seva sorpresa perquè un festival hagi provocat “una allau d’insults tan gran” i defensa que la trobada “era una manera de visibilitzar una nova manera d’explicar-nos […] fora de la narració catalana i de l’apropiació espanyola”. L’escriptora també es pregunta si en el cas de ser “home” o haver tingut “altres cognoms” hauria rebut els mateixos insults.

Més notícies
L'alcaldessa, Ada Colau, i el candidat de Ciutadans, Manuel Valls. | ACN
Colau escalfa el cara a cara amb Valls acusant-lo de masclista
Notícia: Colau escalfa el cara a cara amb Valls acusant-lo de masclista
Comparteix
L'alcaldessa i l'ex primer ministre francès s'enfronten en un debat que s'emetrà diumenge
Colau i Collboni s’enganxen pel “govern de concentració” que proposa el PSC a Barcelona
Notícia: Colau i Collboni s’enganxen pel “govern de concentració” que proposa el PSC a Barcelona
Comparteix
L'alcaldessa troba "preocupant" que el socialista s'ofereixi a governar amb Ciutadans, el Partit Popular i el PDCat i ell l'acusa de posar la ciutat "en mans dels independentistes"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa