Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Activada l’alerta per pluja intensa aquest divendres a Barcelona

Barcelona es prepara per acollir un nou episodi de pluges aquest divendres. El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) ha emès un avís per possibles precipitacions intenses a la capital catalana que podrien arrencar cap al vespre i allargar-se durant tota la nit. No es descarten tampoc alguns xàfecs de baixa intensitat a primera hora del matí.

Segons les dades facilitades per les autoritats, els núvols que protagonitzaran el cel de la ciutat durant tota la jornada d’aquest divendres podrien deixar més de 20 l/m² en forma de precipitacions i en només mitja hora. En el cas de la capital catalana, aquest avís per pluja intensa és de caràcter moderat, ja que en l’escala d’alerta i perillositat només té un grau 2 sobre els 6 totals.

Dissabte de núvols i diumenge de ruixats

Els xàfecs s’haurien d’allargar durant tota la nit del divendres i la matinada. La jornada del dissabte estarà marcada per uns cels força ennuvolats, malgrat que no hi ha previsió de xàfecs durant tot el dia. La situació canviarà de cara al diumenge, quan la inestabilitat meteorològica serà la protagonista amb possibles xàfecs.

Forts xàfecs la setmana que ve

Pel que fa a la setmana que ve, les dades de les autoritats catalanes apunten que es podrien produir fortes precipitacions a Barcelona a partir del dilluns. El punt àlgid de la setmana, però, serà dimarts, quan la previsió de pluja és molt alta segons el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat).

Aquesta tendència es repetirà també dimecres amb una alta probabilitat de precipitacions a la capital catalana i hauria de millorar de cara a dijous i divendres, quan el sol tornarà a fer-se lloc en el cel barceloní. Durant tota la setmana que ve, les temperatures aniran oscil·lant, però sempre mantenint-se al voltant dels 24 graus de màxima i els 13 de mínima.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa