Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
ALERTA MÉTEO: Tornen les pluges aquest cap de setmana a Barcelona
  • CA

Les pluges tornaran a fer acte de presència aquest cap de setmana a Barcelona. Després d’uns dies marcats per un petit repunt de les temperatures i per un sol radiant predominant al cel de la capital catalana, la situació meteorològica canviarà a partir d’aquest divendres a la tarda, quan es preveuen els primers ruixats en diversos punts de la ciutat.

Segons les dades del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), la tarda d’aquest dimecres estarà marcada pels núvols, amb màximes de temperatura que se situaran al voltant dels 24 graus. La situació es mantindrà així fins al dijous a la tarda, quan a partir de les cinc aproximadament es preveu que arribin les primeres precipitacions a la capital catalana, fet que no es traduirà en una davallada destacada de les temperatures.

Dissabte de núvols i diumenge de ruixats

Els xàfecs s’haurien d’allargar durant tota la nit del divendres i la matinada. La jornada del dissabte estarà marcada per uns cels força ennuvolats, malgrat que no hi ha previsió de xàfecs durant tot el dia. La situació canviarà de cara al diumenge, quan la inestabilitat meteorològica serà la protagonista amb possibles xàfecs.

Forts xàfecs la setmana que ve

Pel que fa a la setmana que ve, les dades de les autoritats catalanes apunten que es podrien produir fortes precipitacions a Barcelona a partir del dilluns. El punt àlgid de la setmana, però, serà dimarts, quan la previsió de pluja és molt alta segons el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat).

Aquesta tendència es repetirà també dimecres amb una alta probabilitat de precipitacions a la capital catalana i hauria de millorar de cara a dijous i divendres, quan el sol tornarà a fer-se lloc en el cel barceloní. Durant tota la setmana que ve, les temperatures aniran oscil·lant, però sempre mantenint-se al voltant dels 24 graus de màxima i els 13 de mínima.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa