Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament exigeix una rectificació als mitjans que van publicar el rumor fals sobre repartidors
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha exigit als mitjans que van publicar que empreses com Amazon, Seur i MRW no reparteixen a zones de Barcelona per la inseguretat que rectifiquin. Crónica Global Antena 3 van difondre la informació “absolutament falsa”, segons la qualifica el consistori, i l’alcaldessa accidental, Laura Pérez, els ha demanat que publiquin una rectificació, inclosa en una carta enviada ahir i a què ha tingut accés el TOT Barcelona.

[r:1]

Segons les notícies publicades pels dos mitjans, les tres empreses han deixat de repartir al barri del Besòs per l’augment de fets delictius. Portaveus de les tres companyies van desmentir la informació i van assegurar que seguien operant amb normalitat. Fins i tot els Mossos d’Esquadra van titllar la notícia de “rumor fals” i van demanar no difondre-la. 

Pérez s’ha adreçat als directors dels dos mitjans avisant que la informació “afecta el prestigi i la imatge de l’Ajuntament de Barcelona” i podria provocar “perjudicis socials i econòmics als interessos” de la capital catalana. El consistori recorda als dos mitjans que l’agència EFE va publicar declaracions del director general d’MRW, en què desmentia la informació. A més, també esmenta els comunicats d’Amazon i Seur que afirmaven que la notícia era falsa.

Així doncs, Pérez ha enviat el text de rectificació que l’Ajuntament exigeix que publiquin els dos mitjans. En el text es recorda que les empreses han desmentit la informació i que, en el cas d’MRW, la limitació del servei està contemplada en la política contractual, segons va publicar Maldito Bulo.

L’alcadessa accidental adverteix els mitjans que, en cas de no publicar la rectificació en el termini de tres dies portaran el cas a la justícia. 

Més notícies
Els Mossos alerten del “rumor fals” sobre l’efecte de la inseguretat en les empreses de repartiment
Notícia: Els Mossos alerten del “rumor fals” sobre l’efecte de la inseguretat en les empreses de repartiment
Comparteix
Neguen la informació que assegura que companyies com Amazon no reparteixen a algunes zones de la ciutat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa