Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Agredeix un ciclista al crit de “les bicis no poden fer el que vulguin!”
  • CA

Va recriminar una acció temerària a un conductor de cotxe i va acabar agredit. És el motiu de la denúncia que ha interposat un ciclista contra un home que el va atacar després de reprendre-li una acció imprudent al volant. A la denúncia, a la qual ha tingut accés el TOT Barcelona, la víctima explica que baixava en bici pel lateral de rambla Catalunya –que és carril 30 i, per tant, els ciclistes hi estan obligats a circular– en direcció a l’avinguda Diagonal quan, a l’alçada de carrer València, un cotxe el va avançar “a menys de 50 centímetres”. 

L’agressió va tenir lloc el 9 de setembre cap a les 19 hores. 

[r:1]

Després de refer-se de l’ensurt, el ciclista va veure com el conductor girava pel carrer Mallorca i el va seguir. Quan el cotxe que gairebé l’havia tirat a terra es va aturar al semàfor, l’agredit va recriminar l’acció al conductor i li va recordar que no està permès avançar a les bicis a menys d’1,5 metres de distància. “No pots fer avançaments així, és perillós”, li va etzibar, segons consta a la denúncia feta als Mossos d’Esquadra.

El ciclista no es va aturar i va seguir el seu trajecte. A l’avinguda Diagonal, davant del Palau Robert, es va retrobar amb el conductor. L’agredit denuncia que en aquell moment l’home el va empènyer per darrere i el va fer caure a terra. Tot seguit, li va agafar pel braç i després per la samarreta mentre cridava “les bicis no poden fer el que vulguin!”. 

La víctima lamenta que l’agressor, d’uns 30 anys i pentinat amb un monyo i el cabell llarg, li va trencar la samarreta. Després de l’agressió, el ciclista va veure com el conductor marxava amb el seu Nissan blau. El ciclista va resultar ferit lleu, segons es llegeix a la denúncia.

Més notícies
El carril bici que connecta Barcelona amb Esplugues es converteix en un sorral en l'entrada a la capital. | A. L.
Els 10 pitjors trams de carril bici de Barcelona
Notícia: Els 10 pitjors trams de carril bici de Barcelona
Comparteix
El Bicicleta Club de Catalunya acompanya el TOT Barcelona en un recorregut per la ciutat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa