L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha celebrat la reobertura de l’oci nocturn i ha recordat que l’Ajuntament feia temps que demanava ampliar l’oferta nocturna per evitar botellots descontrolats com els que s’han vist les últimes setmanes a la ciutat. “Ens alegrem també pel sector”, ha dit Colau durant una roda de premsa. L’alcaldessa ha assegurat que després d’un any i mig de pandèmia és important que la ciutadania pugui recuperar la socialització.

Aquest dijous el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha avalat l’ús del passaport Covid per a accedir als locals d’oci nocturn, que a partir d’aquesta mitjanit podran reobrir. El tribunal, igual que la fiscalia, considera que la mesura és “proporcional” per garantir que la reobertura es fa en condicions segures. En la seva interlocutòria, el TSJC també ha valorat que els joves són el grup de població més afectat per la cinquena onada.

El decret de la Generalitat estableix un aforament màxim del 70%, recupera els horaris de tancament anteriors a la pandèmia i obliga als locals a exigir que els assistents portin mascareta, a més de presentar el passaport Covid a l’entrada. Només es podrà consumir alcohol a la barra, mentre que a les pistes de ball no caldrà mantenir la distància de seguretat perquè caldrà portar la mascareta en tot moment.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Amb els comuns no podem a octubre 07, 2021 | 15:13
    Amb els comuns no podem octubre 07, 2021 | 15:13
    Però si la frau kolau, sempre està de festa

Nou comentari

Comparteix