Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Jutgen dos acusats per agredir una dona trans: “Amb Franco no estaria aquí”
  • CA

Dues persones acusades d’agredir una dona trans a la ciutat són jutjades aquest dimecres a l’Audiència de Barcelona. La Fiscalia demana dos anys i mig de presó i una multa de 1.080 euros pels fets que recull la seva acusació, a la qual ha tingut accés Europa Press. Segons indica, van increpar la dona des d’un bar mentre ella jugava a bàdminton en un parc.

Un dels fets més greus són les paraules que van fer servir per dirigir-se a ella, que la Fiscalia ha catalogat d’humiliants. “Jo no sé si ve amb sorpresa, serà que estem antiquats, no sé si és noi o noia, no és una noia amb sorpresa, serà una marica de merda”, van dir.

Paral·lelament, un dels dos acusats va anar encara més lluny: “Si Franco estigués viu, aquests no estarien aquí. Són travestis, maricó de merda, maricona, és un home”. Després va afegir que li agradaria matar-los i, a més, va fer comentaris racistes contra la nacionalitat llatinoamericana de la dona.

Un dels acusats va agredir la dona amb un punxó

Quan ella els hi va demanar que deixessin d’insultar-la, un d’ells va respondre “agressiu”. Va intentar prendre-li la bossa i agafar-la del braç. També va amenaçar-la amb un punxó que no va arribar a clavar-se’l perquè una tercera persona va aturar la situació. Tot i això, la dona va patir una ferida superficial a la cama de 25 centímetres. Per part seva, l’altre acusat el va animar perquè continués aquella situació. “Dona-li a la cara, que així la desmaies. Dona-li més fort, però apunta bé desgraciat”, va dir.

Per tots aquests fets, la Fiscalia demana que es condemnin els dos acusats per un delicte d’odi, un delicte contra la integritat moral i dos delictes de lesions lleus.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: MHP a novembre 09, 2022 | 13:19
    MHP novembre 09, 2022 | 13:19
    Aquests dos son de Juntsxfeixisme?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa