Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un accident múltiple provoca talls de trànsit i cues a la ronda Litoral
  • CA

Un accident múltiple entre tres camions, un cotxe i una moto ha deixat un ferit i ha provocat problemes de circulació, segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Per part seva, el Servei Català de Trànsit (SCT) ha assenyalat a Twitter que l’accident ha tingut lloc a l’autovia A-2, a l’altura de Sant Joan Despí, i que ha obligat a tallar dos carrils de l’A2 direcció Martorell, la qual cosa ha provocat retencions a la ronda Litoral, des de Zona Franca; també al tram que conflueixen la C-31 i la ronda Litoral i l’enllaç de Gran Via amb el nus del Llobregat. Al voltant de les quatre de la tarda, s’han tornat a obrir els carrils de l’A-2, però, segons SCT, en aquell moment la circulació encara era lenta i hi encara hi havia afectacions a la Ronda Litoral, la B-10, la B-20 i la C-245.

Un accident de trànsit al túnel de les Glòries

A mitjans de setembre, un altre accident també va tallar el trànsit durant mitja hora. En aquell cas l’escenari va ser el túnel de les Glòries, en sentit Besòs. L’accident es va produir entre un motorista i un cotxe. Tal com va informar betevé, va deixar ferits lleus.

Dos dies abans d’aquest accident, el passat 12 de setembre, es va produir una tragèdia. Un conductor drogat, que anava amb furgoneta, va atropellar una dona de 68 anys en el passatge d’Urrutia, en el districte de Nou Barris. La víctima va morir. Agents de la Guàrdia Urbana van detenir el conductor com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi imprudent quan es va veure que conduïa sota els efectes de les drogues. Amb aquesta darrera mort a Nou Barris, ja són 19 les persones que han perdut la vida aquest 2022 en un accident de trànsit Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa